Kalatoitude retseptid

Pajapraad 

Toidutare, 7. september 2005, 13:53
Täidetud kalafilee

2 portsjonile

300 g Kalafilee
100 g Seened
0.5 tk Porrulauk
2 tl Või
0.5 tl Sool
2 sl Riivjuust
1 sl Petersell

Valmistamine
Valmistusaeg: 20-40 min

Haki värsked seened ja porrulauk, prae nõrgal kuumusel. Puista kaladele soola, keera fileed kokku ja pane ahjuvormi ning täida seene või porrulaugu seguga. Puista peale riivjuustu. Küpseta u 20 minutit 225°C juures kuni kalaliha on valget värvi ja juust on kergelt kollakas-pruun. Kaunista hakitud peterselliga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee