Kiudainerikkad toidud

Lumepallid martsipanist ja pähklivõist 

Toidutare, 28. juuli 2004, 06:05
Pidulik maiustus.

1 portsjonile

300 g Mandlimass
1 sl Konjak
100 g Pähklivõi
100 g Valge šokolaad
Nonparellid, dekoratiivkuulikesed või -südamed

Valmistamine
Valmistusaeg: 20-40 min

Sega jämedalt riivitud mandlimass konjakiga. Lõika pähklivõi väikesteks tükkideks. Rulli pähklivõitükid mandlimassi-konjakiseguga kokku ja vormi ümmargused kuulid. Sulata shokolaad ja kasta kuulid shokolaadi. Tõsta kuulid küpsetuspaberile ja lase taheneda. Kaunista südamete või kuulikestega.
 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee