Kalatoitude retseptid

Munarullid lõhetäidisega 

Toidutare, 28. juuli 2004, 05:53
Soolane suupiste ehk rullkook lõhetäidisega.

4 portsjonile

3 sl Või
3 sl Nisujahu
3 dl Piim (3,5%)
5 tk Munakollane
Sool
Pipar
5 tk Munavalge

TÄIDIS
200 g Toorjuust
1 dl Hapukoor
1 purk (45 g) Mädarõigas
Sool
Pipar
10 lõiku Suitsulõhe
Kaunistuseks tillioksi

Valmistamine
Valmistusaeg: 40-60 min

Sulata või kastrulis, lisa jahu, sega. Lisa veidi piima ja sega jälle. Keeda paar minutit, võta tulelt ja lase jahtuda. Vahusta munavalged tugevaks vahuks. Sega munakollased, maitseained ja munavalgevaht jahu-piima seguga kastrulis. Pane küpsetuspaber küpsetusplaadile, vala segu peale ja küpseta 200°C juures 8-10 minutit. Lase jahtuda, vaheta paber uue küpsetuspaberi vastu. Sega toorjuust maitseainetega, määri küpsetisele ühtlaselt, lao lõheviilud juustu peale.
Rulli kokku, lase seista u 30 minutit, lõika (rullkoogi) viilud. Kaunista tillioksaga.
 
 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee