Munarullid lõhetäidisega
3 sl
Või
3 sl
Nisujahu
3 dl
Piim (3,5%)
5 tk
Munakollane
Sool
Pipar
5 tk
Munavalge
TÄIDIS
200 g
Toorjuust
1 dl
Hapukoor
1 purk (45 g)
Mädarõigas
Sool
Pipar
10 lõiku
Suitsulõhe
Kaunistuseks tillioksi
Valmistamine
Valmistusaeg: 40-60 min
Sulata või kastrulis, lisa jahu, sega. Lisa veidi piima ja sega jälle. Keeda paar minutit, võta tulelt ja lase jahtuda. Vahusta munavalged tugevaks vahuks. Sega munakollased, maitseained ja munavalgevaht jahu-piima seguga kastrulis. Pane küpsetuspaber küpsetusplaadile, vala segu peale ja küpseta 200°C juures 8-10 minutit. Lase jahtuda, vaheta paber uue küpsetuspaberi vastu. Sega toorjuust maitseainetega, määri küpsetisele ühtlaselt, lao lõheviilud juustu peale.
Rulli kokku, lase seista u 30 minutit, lõika (rullkoogi) viilud. Kaunista tillioksaga.
Kommentaarid (0)