Lambaliha retseptid

Lambalihalõigud 

Toidutare, 28. juuli 2004, 10:14
Lambalihalõigud oliividega

4 portsjonile

1 kg Lambaliha
6 tk Küüslauguküüs
1 tl Sool
0.5 tl Rosmariin

OLIIVIKASTE
1 dl Oliivid
1 tk Harilik sibul
1 tk küüslauguküüs
0.5 dl Oliivide vedelik
2 dl Hapukoor
Pipar

Valmistamine


Valmistusaeg:

üle 60 min

u 30 minutit + u 60 minutit küpseb ahjus

Valmistusviis
Hõõru liha küüslauga, tee lihasse sisselõiked, kuhu pane küüslauguküüned. Puista peale soola, pipra ja rosmariini segu ning pane ahjuvormi. Küpseta ahju alumises osas 175°C juures u 60 minutit.
Kaste:
Haki sibul ja küüslauguküüs, prae rasvaines, lisa oliivide vedelik ja hapukoor, lase keema. Lisa hakitud oliivid, maitsesta pipraga.
 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee