Küpsetised

Luksuslik lõhetasku toorjuustuga 

Toidutare, 28. juuli 2004, 09:25
Lehttainapirukad.

4 portsjonile

4 tk Lehttainaleht
200 g Suitsulõhe
2 tk Muna
2 sl Toorjuust
Aedtill
Sool
Pipar

MÄÄRIMISEKS
1 tk Muna

Valmistamine
Valmistusaeg: 40-60 min

u 15 minutit + u 30 minutit küpseb ahjus

Haki keedetud munad, sega toorjuustu ja tilliga, maitsesta. Lõika lõhe tükkideks ja sega ained omavahel. Lõika lehttainalehed pooleks (nelinurkseks). Pane täidis peale, keera kokku kolmnurkseks, vajuta kahvliga servad, määri lahtiklopitud munaga ja pane pirukad küpsetuspaberiga kaetud plaadile. Küpseta 200°C juures 20-30 minutit.
 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee