28. juuli 2004, 09:25
Luksuslik lõhetasku toorjuustuga
Lehttainapirukad.
4 portsjonile
4 tk Lehttainaleht
200 g Suitsulõhe
2 tk Muna
2 sl Toorjuust
Aedtill
Sool
Pipar
MÄÄRIMISEKS
1 tk Muna
Valmistamine
Valmistusaeg: 40-60 min
u 15 minutit + u 30 minutit küpseb ahjus
Haki keedetud munad, sega toorjuustu ja tilliga, maitsesta. Lõika lõhe tükkideks ja sega ained omavahel. Lõika lehttainalehed pooleks (nelinurkseks). Pane täidis peale, keera kokku kolmnurkseks, vajuta kahvliga servad, määri lahtiklopitud munaga ja pane pirukad küpsetuspaberiga kaetud plaadile. Küpseta 200°C juures 20-30 minutit.
Kommentaarid (0)