Kalatoitude retseptid

Juustuga üleküpsetatud suitsuräimerullid 

Toidutare, 28. juuli 2004, 08:25
Kuumad suitsukalarullid.

2 portsjonile

0.5 tk Lavašš
1 tk Harilik sibul
2 tk Suitsuräimefilee
Petersell
või
8 dl Riivjuust

Valmistamine
Valmistusaeg: 20-40 min


Haki sibul ja kalafilee. Prae sibul kergelt võis, jahuta ja sega kalaga. Kata sai seguga. Raputa peale u 2 dl jämedalt riivitud juustu ja hakitud  peterselli. Rulli tugevalt kokku. Pane rull küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile, puista peale ülejäänud juust. Küpseta 200°C juures, kuni juust on sulanud ja kergelt värvunud. Lase mõni minut jahtuda ja lõika parajadeks tükkideks.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee