Austrid sidrunimajoneesis
12 tk
Auster
1 tk
Harilik sibul
1 dl
Valge vein
12 tk
Krevett
Valge pipar
Sidrunikoor
Petersell
KASTE
2 tk
Munakollane
1 sl
Sidrunimahl
1 tl
Sinep
0.25 tl
Sool
3 dl
Oliiviõli
Valmistamine
Sega keedetud munakollane, sidrunimahl, sinep ja sool. Lisa pidevalt segades vähehaaval õli. Haki sibul. Kontrolli, et austrid oleks värsked, puhasta karbid, loputa hästi külma veega. Pane koos peterselli, sibula ja veiniga keema. Keeda kuni karbid avanevad, maitsesta soola ja pipraga, raputa peale riivitud sidrunikoort. Koori krevetid. Tõsta austrid taldrikule, kaunista salatilehtede, koorimata krevettide, sidrunilõiguga. Sidrunimajonees serveeri eraldi kausis.
Kommentaarid (0)