Kalatoitude retseptid

Austrid sidrunimajoneesis 

Toidutare, 7. märts 2005, 20:00
Pidulik eelroog.

4 portsjonile

12 tk Auster
1 tk Harilik sibul
1 dl Valge vein
12 tk Krevett
Valge pipar
Sidrunikoor
Petersell

KASTE
2 tk Munakollane
1 sl Sidrunimahl
1 tl Sinep
0.25 tl Sool
3 dl Oliiviõli

Valmistamine

Sega keedetud munakollane, sidrunimahl, sinep ja sool. Lisa pidevalt segades vähehaaval õli. Haki sibul. Kontrolli, et austrid oleks värsked, puhasta karbid, loputa hästi külma veega. Pane koos peterselli, sibula ja veiniga keema. Keeda kuni karbid avanevad, maitsesta soola ja pipraga, raputa peale riivitud sidrunikoort. Koori krevetid. Tõsta austrid taldrikule, kaunista salatilehtede, koorimata krevettide, sidrunilõiguga. Sidrunimajonees serveeri eraldi kausis.
 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee