Lihatoidu retseptid

Pajaroog 

Toidutare, 21. juuli 2004, 19:50
Kartulitega hautatud liha.

1 portsjonile

400 g Veiseliha
2 sl Õli
2 tk Harilik sibul
1 sl Jahu
1 tk Hapukurk
4 dl Vesi
2 sl Tomatipasta
6 tk Kartul
Küüslauk
Sool
Pipar

Valmistamine

Valmistusviis Liha lõika kuubikuteks, pruunista kuumas rasvas. Lisa hakitud sibulad, tomatipasta, maitsesta, vala juurde 2 kl kuuma vett ja hauta pehmeks. Toored kartulid lõika kangideks ja prae eraldi. Jahu kuumuta pannil, lisa hautamisleem ja saadud kaste vala lihale. Veidi hiljem lisa praetud kartulid, ribadeks lõigatud hapukurgid, purustatud küüslauk ning hauta veel 10-15 minutit.  

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee