Lõunasöögi retseptid

Ühepajatoit 

Toidutare, 25. september 2007, 19:35
Ühepajatoit lihaga.

4 portsjonile

500 g Seafilee
2 sl Või
4 tk Porgand
1 tk Kaalikas
6 tk Kartul
1 tk Harilik sibul
1 tk Juurseller
sool
1 liiter Vesi

Valmistamine
Valmistusaeg: 40-60 min

Valmistusviis
Lõika liha kuubikuteks, pruunista hautamisnõus koos sibula ja tükeldatud selleriga, lisa vett, nii et liha on kaetud ja hauta. Porgandid ja kaalikad lõika kuubikuteks ja pruunista kergelt rasvas. Poolpehmele lihale lisa porgandid ja kaalikad ning sool ja hauta kaane all. Poolpehmetele aedviljadele lisa kartulikuubikud, hauta, kuni kõik toiduained on pehmed.
Lisandid
Hapukurk

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee