Lõunasöögi retseptid
25. september 2007, 19:35

Ühepajatoit

Ühepajatoit lihaga.
4 portsjonile

500 g Seafilee
2 sl Või
4 tk Porgand
1 tk Kaalikas
6 tk Kartul
1 tk Harilik sibul
1 tk Juurseller
sool
1 liiter Vesi

Valmistamine
Valmistusaeg: 40-60 min

Valmistusviis
Lõika liha kuubikuteks, pruunista hautamisnõus koos sibula ja tükeldatud selleriga, lisa vett, nii et liha on kaetud ja hauta. Porgandid ja kaalikad lõika kuubikuteks ja pruunista kergelt rasvas. Poolpehmele lihale lisa porgandid ja kaalikad ning sool ja hauta kaane all. Poolpehmetele aedviljadele lisa kartulikuubikud, hauta, kuni kõik toiduained on pehmed.
Lisandid
Hapukurk