Magustoidud

Piimakissell 

Toidutare, 27. veebruar 2012, 07:18
Piimakissell ehk vanillipuding.

4 portsjonile

1 l Piim
1 dl suhkur
2 - 2.5 spl Kartulijahu
1 -2 tl Vanill- või vanilliinsuhkur

Valmistamine
Valmistusaeg: kuni 20 min


Kuumuta piim keemiseni ja lisa suhkur, vanillsuhkur ning vähese külma piimaga segatud kartulijahu. Kuumuta piima pidevalt liigutades tasasel tulel 2-3 minutit, kuni moodustub siidne kreem. Ära kisselli enam keema lase. Vala kissell magustoidukaussidesse ja serveeri hapuka moosiga.

SOOVITUS
Kui kasutad maisitärklist, keeda 2-3 minutit, kui kartulitärklist, kuumuta keemiseni.


IDEE 
Kakaokisselli valmistamiseks sega keevale piimale kuuma piimaga segatud kakao ja suhkur.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee