Kiudainerikkad toidud

Rabarberikissell 

Toidutare, 25. september 2007, 19:26
Rabarberikissell
Maitsev magus supp.

4 portsjonile

300 g Rabarber
1.5 dl suhkur
4.5 dl Vesi
1.5 sl Kartulijahu

Valmistamine
Valmistusaeg: kuni 20 min

Vanemad rabarberivarred koori, tükelda ristikiudu 0,5-1 cm paksusteks tükkideks. Vesi keeda suhkruga, rabarberilõigud puista keevasse siirupisse ning keeda läbi. Lisa vähese külmaveega segatud kartulijahu ning kuumuta keemiseni. Antud retsepti järgi saad suhteliselt paksu kontsistentsiga kisselli.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee