Taimetoidu retseptid

Minutilihasupp 

Toidutare, 25. september 2007, 19:05
Hakklihasupp.

4 portsjonile

500 g Hakkliha
1.5 l vett
5 tk Kartul
2 tk Porgand
2 tk Harilik sibul
2 sl Või
2 dl Herned
2 tk Hapukurk
Maitseürdid
sool
Hapukoor

Valmistamine
Valmistusaeg: 20-40 min

Valmistusviis Pane tükeldatud kartulid kuuma veega keema. Riivi porgandid. Sibul ja hakkliha hauta rasvaines. Lisa supile, kui kartulid on peaaegu pehmed. Keeda 5-10 minutit. Lisa herned, tükeldatud hapukurk ja kuumuta keemiseni. Maitsesta soola ja maitserohelisega .

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee