Lõunasöögi retseptid

Kooreklops (1)

Toidutare, 14. august 2012, 10:39
Maitsev lihakaste.

4 portsjonile

500 g Veiseliha

2 sl Jahu

2 sl Õli

2 dl Vesi

200 g Hapukoor

1 tk Harilik sibul

Sool

Pipar

Valmistamine

ValmistusviisLõika liha risti kiudu viiludeks Vasarda ja vormi ovaalseks Puista peale veidi soola, pipart ja prae. Praetud lihatükid ja sibul pane hautamisnõusse, vala üle leemega ja hauta pehmeks. Valmis lihalõigud tõsta kastmest välja, sega hapukoor ja nisujahu omavahel ning lisa kastmele. Lase keema ja maitsesta.  Lihalõigud tõsta tagasi kastmesse ja keeda korraks läbi.Hea teadaLihalõigud antakse lauale kastmes Lisandiks sobib keedetud kartul ja salat

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee