Hommikusöögiks sobivad ka kiiresti valmivad muffinidFoto: ponce_photography, Pixabay
Toiduuudised
13. november 2018, 12:39

VIDEO | Uus hommikusöögi hitt – tervislikud ja toitvad muffinid!

Kes ütles, et muffin hommikusöögiks ei sobi? Kui koostisosadeks on kaerahelbed ja muna, siis peab ju asi hea ja kasulik välja kukkuma. Leia järgnevast videost kolm erinevat varianti, mille vahel valida. Nipiraamatu lemmik on kaerahelbepudru-muffin, mis on magus ent samas ka tervislik ja toitev. Vaata täpsemalt videost!

Tee kaerahelbepudru-muffin nii:

Purusta kausis banaan, lisa 1 muna, 2 tl mett, 1 tl soodat, 1 tl kaneeli, 1/2 tl muskaatpähklit, 1 tl soola, 1 tl vaniljet, 1/2 kl kreeka jogurtit, 1 1/2 kl kaerahelbeid ja 1 kl piima. Sega läbi ja tõsta muffinivormidesse. Kaunista marjade, puuviljade või pähklitega. Pista ahju 30 minutiks 180kraadi juures.

Tee köögiviljamuffinid nii:

Täida muffinivormid brokkoli, spinati, paprika, sibula, riivjuustu ja seentega. Sega eraldi kokku mõned munad ja maitsesta soola ning pipraga. Kalla segu vormidesse. Pista ahju 30 minutiks 180kraadi juures.

Tee müslitopsid nii:

Purusta kausis 1 banaan, lisa 1/4 kl mett, 1 tl vaniljet, 1 tl soola, 1 tl kaneeli ja 1 1/2 kl kaerahelbeid. Sega koostisosad läbi ja suru muffinivormidesse kausjateks ning pane tunniks külmikusse. Küpseta seejärel ahjus 180 kraadi juures pool tundi. Täida kausid kreeka jogurtiga ja lisa kaunistuseks marju, õuna- ja banaanitükke ning muidu puuvilju.