Maitsev ja tervislik magustoitFoto: Laura Strandberg
Toiduuudised
5. november 2018, 10:39

BLOGI | Patuvabad mandlivõitäidisega šokolaaditaskud

Võib tunduda uskumatu, kuid olemas on ka patuvabasid magustoite. Just selline on blogi My Cooking Affair šokolaaditaskute retsept, kus pole ei nisujahu ega suhkrut.

Retseptis antud kogustest valmib 6 šokolaaditaskut ning valmistamisele kulub 15 minutit, millele lisandub külmas olemise aeg.

200 g tumedat šokolaadi
100 g mandlivõid
40 g jahvatatud mandleid /mandlijahu
2 tl mett

1. Sulata mandlivõi potis kuni seda on lihtne segada.
2. Lisa mesi ja mandlijahu ning sega kõik hästi läbi.
3. Sulata šokolaad vesivannil või mikrolaineahjus.
4. Vala pool šokolaadist muffini- või väikestesse koogivormidesse.
5. Vormi mandlimassist väikesed pätsikesed.
6. Pane see koogivormi, kuhu oled valanud šokolaadi.
7. Vala ka ülejäänud šokolaad vormidesse.
8. Aseta vormid vähemalt 1,5 tunniks külma.

Vaata retsepti blogist My Cooking Affair

Maitsev ja tervislik magustoit Foto: Laura Strandberg