Toiduuudised

Angelica Udeküll sai esimese Eesti naispeakokana Gordon Bleu auraha 

Toidutare, 27. oktoober 2018, 18:37
Foto: Lauri Laan
Reedesel aasta kokk 2018 auhinnatseremoonial anti üle pika aja välja järjekordne Gordon Bleu auraha, mille sai esimese Eesti naispeakokana Angelica Udeküll.

Eesti kokanduse grand old mani Dmitri Demjanovi sõnul on Udeküll oma tegevusega silma paistnud juba aastaid: “Angelica on ehtne kokatüüp, kelles põleb tõeline kirg. Ta on ambitsioonikas, järjepidev, üsna trenditeadlik – olles valinud tervisliku toitumise suuna oma naatide ja nõgestega, taaskasutamise ning seilab sellel suunal täispurjedega.”

Gordon Bleu on maailma kokkade kõige suurem autasu, mida antakse välja kohalike peakokkade organisatsioonide poolt. Tunnustus omistatakse suure panuse eest oma riigi toiduvaldkonnas ehk nn elutöö eest.

Loe edasi Toidutarest!

Samal teemal

15. september 2019, 13:55
LASE LAPS SÜÜA TEGEMA: peakokkade sõnul on köök koolitundide loomulikuks jätkuks