Toiduuudised

Aasta kokaraamat ülistab soolaseid ja magusaid suppe 

Toimetas Manona Paris, 25. oktoober 2018, 14:52
Neljapäeval kuulutati toidumessil Tallinn FoodFest 2018 välja aasta kokaraamat 2018, mille pälvis Kristina Eferti „Supp. Külm. Soe. Soolane. Magus”.

Žüriisse kuulusid Eesti Kirjastuse Liidu, Eesti Peakokkade Ühenduse, Profexpo OÜ ja erialaajakirjanduse esindajad. Žürii liikme kokk Lauri Tomingase sõnul oli võitnud raamat lihtsa ja loogilise ülesehitusega, kergesti jälgitavate ja teostatavate retseptidega ning mugava formaadiga, on kirjas meediale saadetud teates. Supiraamatu avaldas kirjastus Varrak. 

Aasta tõlke-kokaraamatuks tunnistati staarkokk Jamie Oliveri „5 koostiosa. Kiired ja lihtsad road” (tõlkija Tiiu Marie Kraut, kirjastus Pegasus).


Lähemalt loe Toidutarest!

Samal teemal

23. oktoober 2019, 13:33
AASTA PARIM KOKARAAMAT: Toidutare endise kaasautori Lia Virkuse 250 lemmikretsepti tõid võidu
15. oktoober 2019, 15:08
Mess tahab vaadata toidutehnoloogia tulevikku