Toiduuudised

Käes on kaneelirullide aeg! 

Ragne Värk, 7. oktoober 2018, 12:23
Foto: Ragne Värk
Sega omavahel 100 g võid, 100 g suhkrut ja 5 tl kaneeli.

Rulli kerkinud tainas jahusel pinnal umbes 0,5 cm paksuseks ristkülikuks. Määri peale võisegu. Rulli tainaks "vorstiks" ja lõika sellest 12–15 viilu. Tõsta need küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja lase soojas kohas 15 minutit kerkida.

Küpseta 200kraadises ahjus 15–17 minutit.

Foto: Ragne Värk

Samal teemal

8. oktoober 2018, 10:15
Ragne Värk annab nõu: 10 nippi, mis aitavad sul teha ideaalse pärmitaina
7. oktoober 2018, 10:08
Ideaalse pärmitaina saladused