Foto: Ragne Värk
6. oktoober 2018, 15:03
KOOLILAPSE KOKAKOOL: puder, mis maitseb nagu maiusroog!
Kiiduväärselt hästi maitsva pudru valmistamine on ulmeliselt lihtne. Kui tavapäraselt uhatakse pudrule mõnd mõnusa mekiga kodust moosi, siis see toit on hoopis rikkalikuma kattega.
Foto: Ragne Värk
Mitmele: kahele
Valmistamisaeg: 15 min
1,5 dl vett
1,5 dl pudruhelbeid (nelja- või viieviljahelbeid)
3 ruutu valget šokolaadi
1 õun
0,5 tl pruuni suhkrut
näpuotsatäis soola
2 supilusikatäit rosinaid
1. Keeda vesi ja vala pudruhelvestele. Jäta 5 minutiks kaane alla seisma.
2. Haki šokolaad tükkideks ja riivi õun (koos koorega).
3. Lisa seisma pandud pudrule šokolaaditükid, õun, suhkur, sool ja rosinad.
4. Sega lisandid pudrusse ja serveeri meelepäraste katetega!
Pane pudrule katteks:
* Jäätist + pähklipuru
* Domino küpsiste puru + kompotikirsse
* Kondenspiima + banaane
* Pirniviile + vanillipudingut
Foto: Ragne Värk