Foto: Tootja
Toiduuudised
26. september 2018, 22:04

VALMISTUME JÕULUDEKS: mehe advendikalender sisaldab õlut ja lihasnäkke (1)

Advendikalender on läbi aastate tähendanud ülehinnatud papist karbikest, millel 24 avatavat akent ja neist igaühe taga üks tilluke liistakas maitsetut šokolaadi. Aga LadBible osutab, et tänapäeval pakutakse siiski juba ka paremat advendikalendrivalikut. Näiteks sellist jõulukalendrikest, kus on sees LEGO-mehikesed.

Või sellist, mis mõeldud neile, kes LEGOdega mängimisest juba natuke välja kasvanud. Snaffling Pigi advendikalendris on:

* 12 kotikest sealihakrõpsudega

* 12 pudelikest (0,33 l) õllega.

Mis puutub õllesse, siis on valikus Meantime'i pruulikoja London Lager, London Pale Ale ja Yakima Red ning ilmselt oleks mõistlik advendikalendris aknakese tagant leitud õlut kohe voodist välja hüpates mitte avada. Lihasnäkkidega – mis paistavad kujutavat kamarakrõpse – on ilmselt teine lugu ja kotikese võib enne tööpäeva hommikusöögi osana ära näksida küll.

Kahjuks paistab, et sellise kalendri saab endale soetada vaid mees, kel enne üllast advendiaega asja Inglismaale ja Selfridges’i kaubamajja. Mehelik advendikalender maksab 65 naela ehk 73 eurot.

Muidugi saab ka odavamalt läbi, kui mehelik kalender ise ehitada. Ning panna iga aknakese taha näiteks üks Walter ja keedumuna.