Toiduuudised

LUGEJA KÜSIB: miks vahukoor tihti vahtu ei lähe? (11)

LISA KOMMENTAAR

krambambuli30. september 2018, 16:08
Hapukoor, vahukoor, konnakoor, segakoor, naiskoor, pajukoor - kõik omavahel segades saab segaseks ehk segasek-i..proovige
paljastuhnur30. september 2018, 14:58
Vett ei tohi sattuda vahustatavate ainete hulka. Kasutage ainult kuivi nõusid.
ehk pole30. september 2018, 14:58
koores lehmade suvise toidunappuse tõttu lihtsalt piisavalt piimarasva... Mihklipäeva paiku asutakse otsustatama veiste ületalve pidamise võimalikkuse üle...
Kalev30. september 2018, 14:33
Keegi on sealt vahu ära juba lakkunud!
Teine lugeja30. september 2018, 14:10
Minul on jälle selline mure - Mõtlesin teha kartulisalatit. Retseptis on kirjas, et keeda kartulid koos koorega.
Aga kui palju koort tuleb panna?
Kolmas lugeja30. september 2018, 14:50
mulle meeldib su kommentaar, sobib tänasesse kurba ja märga sügisilma
Ja30. september 2018, 16:12
mis selle pudru nimi saab olema?
munk ( μοναχός )30. september 2018, 15:45
Salatikartuli keetmiseks vooderdatakse keedunõu seestpoolt kas sibula - või pajukoorega, et kartul vastu keedunõu seina ei puutuks ja metallimaitset külge ei võtaks.
vahustaja30. september 2018, 13:50
Üks köögitark jällegi väitis, et kõik vahustatavad ained (näit muna, rõõsk koor, või) peavad olema toasoojad. Teine tark rääkis midagi koore molekulidest. Et liiga kiire vahustamine lõhub molekule ja targem oleks seda teha käsitsi vispliga nagu vanal ajal. Paar tilka sidrunimahla aitab ka.
või30. september 2018, 13:48
Ega ta tihti ei lähegi - ainult üks kord!
munk ( μοναχός )30. september 2018, 13:32
Kui ei lähe vahule, siis läheb võiks. Söödavad on nad mõlemad.