Toiduuudised

RETSEPT | Heidi Hanso purki pandav seenesalat 

Toimetas Helen Serka-Sanchez, 7. september 2018 13:35
Pajuvärava marineeritud seenedFoto: Heidi Hanso
Heidi Hanso ei saa seenesaagi üle kurta. Pajuvärava talus valmivad neist mõnusad marinaadis seenesalatid.

Metsas käies leiab ikka erinevaid seeni ja neid pole vaja ka eraldi purki panna. "Kõigepealt kupatan riisikad ära. Seejärel valmistan kerge marinaadi, kuhu panen kõik seened sisse. Kuna purgis on erinevaid seeni, siis kogeb neid süües erinevaid maitseid ja tekstuure," jagab perenaine toredat nippi. 

Heidi Hanso koduköögisFoto: Laura Strandberg
Pajuvärava marineeritud seenedFoto: Heidi Hanso

Samal teemal

26.08.2019
Heidi Hanso nõuanded, kuidas lapsi kodutöödesse kaasata
23.09.2018
KAHTLUSTAD SEENEMÜRGISTUST? Tegutse kiirelt nii
19.09.2018
FOTO | On alles mürakas! Imre Sooäär leidis ema aiast hiigelseene
07.09.2018
TERVISEAMET: korjata, osta ja süüa tohib ainult tuntud söögiseeni