Toiduuudised

RETSEPT | Kukeseenepitsa lavašipõhjal  

Laura Strandberg, 9. september 2019, 17:30
Imemaitsev kukeseenepitsa valmib kiirelt ja on hea õhtusöögiidee toimekamal päeval.Foto: Laura Strandberg
Pitsa valmistamine ei saa tõesti enam lihtsamaks minna! Eraldi tainast polegi vaja teha, lao lihtsalt kõik komponendid lavašipõhjale ja pane küpsema! 

Vaja läheb:
lavašipõhi
1 sibul
veidi võid
150 g kukeseeni
120 g riivjuustu
veidi värsket basiilikut ja/või rosmariinioksi
soola

Tee pitsat nii:
1. Haki sibul peeneks ja prae koos kukeseentega.
2. Laota enamus juustust lavašipõhjale, puista peale seened ja ülejäänud juust. 
3. Küpseta pitsat 200kraadises ahjus, kuni juust on sulanud ja pitsal on kuldne jume.
4. Tõsta pitsa serveerimislauale, raputa peale värsket basiilikut ja naudi kohe. 

Imemaitsev kukeseenepitsa valmib kiirelt ja on hea õhtusöögiidee toimekamal päeval.Foto: Laura Strandberg

Samal teemal

15. september 2019, 06:35
Lugeja tahab teada: kas oma aia seentest võiks kastet teha?
13. september 2019, 22:32
RETSEPT | Kõrvitsapüreesupp sulatatud juustuga
7. september 2019, 07:52
RETSEPT | Ahjuköögiviljad peekoni ja põldubadega
31. august 2019, 19:12
Ürtide kuningas: külmakartlik, ent vastupandamatu basiilik