Toiduuudised

RETSEPT | Kukeseenepitsa lavašipõhjal  

Laura Strandberg, 9. september 2019 17:30
Imemaitsev kukeseenepitsa valmib kiirelt ja on hea õhtusöögiidee toimekamal päeval.Foto: Laura Strandberg
Pitsa valmistamine ei saa tõesti enam lihtsamaks minna! Eraldi tainast polegi vaja teha, lao lihtsalt kõik komponendid lavašipõhjale ja pane küpsema! 

Vaja läheb:
lavašipõhi
1 sibul
veidi võid
150 g kukeseeni
120 g riivjuustu
veidi värsket basiilikut ja/või rosmariinioksi
soola

Tee pitsat nii:
1. Haki sibul peeneks ja prae koos kukeseentega.
2. Laota enamus juustust lavašipõhjale, puista peale seened ja ülejäänud juust. 
3. Küpseta pitsat 200kraadises ahjus, kuni juust on sulanud ja pitsal on kuldne jume.
4. Tõsta pitsa serveerimislauale, raputa peale värsket basiilikut ja naudi kohe. 

Imemaitsev kukeseenepitsa valmib kiirelt ja on hea õhtusöögiidee toimekamal päeval. Foto: Laura Strandberg

Samal teemal

17.07.2020
Vaid viis koostisosa: kukeseene panniroog kinoa ja singiga
22.04.2020
Ürtide kuningas: külmakartlik, ent vastupandamatu basiilik
15.09.2019
Lugeja tahab teada: kas oma aia seentest võiks kastet teha?
13.09.2019
RETSEPT | Kõrvitsapüreesupp sulatatud juustuga