Foto: Instagram/orderofyoni
Toiduuudised
2. august 2018, 12:35

PUHTA P****S: poolakad pruulivad õlut naise tupebakteritest

Esmalt meenutagem: maailmas on juba olemas solgiveeõlu, uriiniõlu ja pipragaasiõlu. „See õlu sisaldab naiselikkuse kvintessentsi,“ reklaamivad tootjad aga maailma esimest õlut, mis pruulitud naise tupest eraldatud lactobacillust kasutades.

„Maailma esimene tupeõlu jõudis turule, nii et ka nohikud saavad lõpuks t***i maitse suhu,“ irvitas BroBible.

The Order of Yoni on Poola mustlaspruulide tupeõlu, millest esmakordselt oli kuulda juba mitut aastat tagasi. Arendustöö on aga mõnevõrra toppama jäänud, toote koduleht puudulikuvõitu ja näiteks Instagram avastati alles mullu sügisel.

Aga paistab, et fantaasiarikkad õllepruulid on Paulina ja Monika tupebakteritest pruulitud Bottled Lust’ile ja Bottled Passion’ile siiski lõpuks aktiivsemat promo tegema asunud. Modellid-bakteridoonorid on kuumad, õlu 8% kange ja maksab umbes kuue euro ringis. Bakterid võetakse neilt günekoloogilise läbivaatuse käigus ja saadetakse siis enne pruulikotta jõudmist laborisse muudest kehavedelikest isoleerimiseks.

Laseme veidi rääkida toote kodulehel oleval reklaamtekstil:

„Kujutle oma unistuste naist, oma kirgede objekti. Tema sarmi, sensuaalsust, kirge ... Proovi tema maitset, tunneta ta lõhna, kuula ta häält ... /.../ Nüüd vabasta oma fantaasia ning kujuta ette, et kõike seda on võimalik sulgeda pudelisse õllesse. /.../

Meie, Order of Yoni, oleme loonud tehnoloogia, mis teeb sellise unikaalse õlle valmistamise võimalikuks. See õlu sisaldab naiselikkuse kvintessentsi. Tehnoloogia laseb materialiseerida tema kaunidust, nõtkust ja iseloomu, andes sulle võimaluse muuta maitsva õlle mekkimine kohtinguks ehtsa jumalannaga.

Õlle saladus on tema tupes. Kasutades mikrobioloogia kõrgtehnoloogiat isoleerime, uurime ja töötleme unikaalse naise tupest pärinevaid piimhappebaktereid. See bakter, lactobacillus, kannab naise omadused, kõnnaku, graatsia, glamuuri ja instinktid õllesse ja teistesse toodetesse, muutes need tantsuks armastusväärse jumalannaga.“