Toiduuudised

Kas õige eestlane paneb igale poole hapukoort?

Manona Paris, 26. juuli 2018, 17:11

8 KOMMENTAARI

m
Mis on selle ilvese/ 28. juuli 2018, 09:09
p
Petta sain./ 26. juuli 2018, 19:56
Vaatasin juba, et pildil maitsev toit hapukoore ja maitserohelise kastmega. hakkasin juba lugema. kohe läks aga nii lugemise, kui söögiisu. Jälle promoti Evelini ja selle ettevõtet.
k
Kahjuks/ 26. juuli 2018, 19:10
hakkavad ka eesti hapukoored maitse poHapukoorolest alla käima nagu õiget kodujuustugi enam saada erit pole. Hapukoor on väga väärt kraam, mis minu külmikust kunagi ei puudu. Parim on pelmenidega, lisaks hakitud roheline sibul või porru.
s
26. juuli 2018, 19:09
selle kirjatüki järgi ma olen küll välismaalane :P
s
sisserädaja/ 26. juuli 2018, 18:25
e
Eitage või mitte/ 26. juuli 2018, 21:20
Te võite ju seda eitama, aga fakt jääb faktiks. Kodus selle nähtuse vastu võitlesin päris kaua, aga täiesti välja juurutada ei suutnud, hapukoore pakil alati peab silm peale hoidma.
k
Kass/ 26. juuli 2018, 18:17
Igale poole ei pane,aga pooltele küll.
Teistele panen majoneesi.
m
maitse asi/ 26. juuli 2018, 18:00
minu jaoks on hapukoor parim toiduaine üldse, sellega saab kõike teha, absoluutselt kõike. teen isegi leivale määret hapukoorest, näiteks rohelise sibulaga või murulauguga. maitsestan hapukoore, lasen kohvifiltris vee välja tilkuda ja no imeline määre.
kõik muu võib olla, hapukoor peab olema. teine asi on kartul, praad ilma kartulita pole praad.