SUVEKOOK! Mustikatega toorkook
Valmistamisaeg: 30 min + ettevalmistus- ja tahenemisaeg
Mitmele: 12 tk
Muu: küpsetamata, gluteeni- ja laktoosivaba
Põhi:
100 g kuivatatud datleid
150 g röstitud mandleid
Täidis:
500 g India pähkleid
3 sl kookosrasva
75 g kuivatatud datleid
150 g mustikaid
200 g kookoskreemi
Leota India pähkleid vähemalt neli tundi, veel parem üle öö. Seejärel nõruta.
Tõsta põhjaks ja täidiseks mõeldud datlid 20 minutiks eraldi kaussidesse likku. Seejärel pressi käte vahel välja liigne vedelik. Põhja valmistamiseks pane komponendid mikserisse ja püreesta ühtlaseks massiks. Suru segu küpsetuspaberiga kaetud koogivormi (25 × 17 cm) põhjale.
Sulata kookosrasv. Pane seejärel kõik täidisained suurde kannmikserisse* ja vurista korralikult ühtlaseks massiks. Vala segu koogivormi ja lase koogil külmkapis taheneda üle öö. Vahetult enne serveerimist kaunista meelepäraselt.
* Võid täidise mikserdada ka kahes jaos ja hiljem lusikaga kokku segada.
Kommentaarid (0)