Foto: Web
Toiduuudised
23. juuli 2018, 10:45

NUTIKAD IDEED: kuidas ja kuhu paigutada rohked esemed oma kodus?

Igapäevaselt ei pruugi me isegi mõista, kui palju esemeid meil tegelikult on. Ka siis, kui sellest aru saame, tuleb tõele silma vaadata: nende ära viskamine või kellelegi andmine on üsna keeruline. Sel puhul polegi vist muud teha, kui valida võimalikult palju mahutav mööbel ning organiseerida asjad maksimaalselt hästi.

Üheks populaarsemaks abimeheks on osutunud riiuli- ja garderoobisüsteemid. Peaasjalikult seetõttu, et igaüks võib nendest kujundada sobiva variandi – kas ainult üks riiul või mitu (olemas erineva laiusega) esikusse või elutuppa.

Näiteks riiulid sobivad ideaalselt nii vajalike esemete kui ka iluasjade hoidmiseks. Hea mõte on kasutada riiulitel korve ja karpe, et üldmulje ei paistaks liiga sassis. Tasub meeles pidada, et kui riiulil on liiga palju asju, tekitavad nad visuaalset müra.

„Eraldi märkimist väärivad garderoobi kujundamiseks sobivad moodulid. Kui on olemas garderoobituba, saab moodulite abil hõlpsasti kujundada terve toa – ainult riiete riputamiseks sobivad moodulid või siis riiulite ja sahtliboksidega variandid,“ lausub mööblipoe Mööbliait esindaja.

Ka juhul, kui pole võimalik garderoobi jaoks tervet tuba eraldada, aitavad garderoobi moodulid hädast välja. „Need sobivad seina äärde lahtisel kujul, kuid nende ette on võimalik paigutada ka lükanduksed. Atraktiivseks teeb kõnealused moodulid hea hinna ja kvaliteedi suhe,“ lisab Mööbliaida esindaja. 

Erinevad garderoobide, riiulite ja laudade kollektsioonid leiad SIIT!

Vaata ka Mööbliaida populaarsemaid tooteid..

Garderoobisüsteem 4 riiuliga + sahtliboks - vaata SIIT!

Garderoobisüsteem 2 riiuliga + sahtliboks - vaata SIIT!

Garderoobisüsteem 3 riiuliga - vaata SIIT!

Riiul - vaata SIIT!