Mitmele: 4
Aeg: 25 min
300 g spagette
soola
150 g suvikõrvitsat
100 g suitsupeekonit
400 g kanafileed
1,5 dl vahukoort
3 sl hakitud murulauku
2 peotäit riivitud parmesani
Serveerimiseks:
parmesani, murulauku, musta pipart, sibulahelbeid, oliiviõli
Keeda spagette soolaga maitsestatud vees. Nõruta lohakalt ja säilita pool klaasi keeduvett.
Pasta valmimise ajal riivi suvikõrvits jämeda riivipoolega ja prae mõni minut pannil. Tõsta kõrvale. Haki peekon ribadeks, tükelda kanaliha. Küpseta pannil peekoniribasid ja lisa poole pealt kanalihatükid. Prae kana korralikult läbi. Nüüd lisa segades juurde praetud suvikõrvits. Vala juurde vahukoor ja lisa murulauk. Lisa spagetid ja parmesan ning sega kergelt läbi. Serveerides raputa peale parmesani, murulauku, musta pipart, sibulahelbeid (soovi korral). Nirista üle oliiviõliga.
Kommentaarid