Toiduuudised

Suvikõrvitsašnitslid (1)

Ragne Värk, 24. juuli 2018 16:39
SuvikõrvitsašnitslidFoto: Ragne Värk
Paneeritud suvikõrvitsaviilud on toekas roog ja justkui lihaasendaja. Piisab, kui pakud selle kõrvale vaid värsket salatit.

Mitmele: 4
Aeg: 25 min
Muu: lihata

1 suvikõrvits (ära kasuta üleküpsenud vilja)
2 muna
nisujahu
soola, pipart

Serveerimiseks:
tilli, riivjuustu

Lõika suvikõrvitsast umbes 1 cm paksused viilud. Maitsesta kergelt soola-pipraga. Klopi ühes kausis munad lahti, lisa veidi soola-pipart. Tõsta teise kaussi jahu. Veereta suvikõrvitsaviile esmalt jahus, seejärel munasegus. Korda sama tegevust veel kord. Nüüd küpseta õliga kaetud kuumal pannil suvikõrvitsaviilud mõlemalt poolt kuldseks. Serveeri tilli ja riivjuustuga.

SuvikõrvitsašnitslidFoto: Ragne Värk

Samal teemal

23.06.2018
Suvikõrvitsapasta
22.06.2018
KOLM LEIDU: mida valmistada suvikõrvitsast?
19.06.2018
Suvikõrvitsa-carpaccio