Paneeritud suvikõrvitsaviilud on toekas roog ja justkui lihaasendaja. Piisab, kui pakud selle kõrvale vaid värsket salatit.
Mitmele: 4
Aeg: 25 min
Muu: lihata
1 suvikõrvits (ära kasuta üleküpsenud vilja)
2 muna
nisujahu
soola, pipart
Serveerimiseks:
tilli, riivjuustu
Lõika suvikõrvitsast umbes 1 cm paksused viilud. Maitsesta kergelt soola-pipraga. Klopi ühes kausis munad lahti, lisa veidi soola-pipart. Tõsta teise kaussi jahu. Veereta suvikõrvitsaviile esmalt jahus, seejärel munasegus. Korda sama tegevust veel kord. Nüüd küpseta õliga kaetud kuumal pannil suvikõrvitsaviilud mõlemalt poolt kuldseks. Serveeri tilli ja riivjuustuga.
Suvikõrvitsašnitslid Foto: Ragne Värk
Kommentaarid