Foto: Ragne Värk
Toiduuudised
2. juuli 2018, 18:23

Ahjuomlett, mis sobib igaks eineks!

Ahjus valmiv omlett sobib nii kosutavaks hommikusöögiks kui ka kiirelt valmivaks lõuna- või õhtusöögiks.

Mitmele: 4–6

Valmistamisaeg: 35 min 

Kasuta ära grillitud toorvorstid, sealiha või linnuliha.

200 g kodujuustu

5 muna

150 g hapukoort

soola, pipart

300 g grillitud liha

300 g keedetud kartuleid

75 g riivitud juustu

Püreesta kodujuust ühtlaseks massiks. Klopi munad hapukoorega segamini, lisa püreestatud kodujuust ja maitsesta.

Määri ahjuvorm (17 × 26 cm) võiga. Laota vormi keedukartuliviilud, lihatükid ning seejärel puista üle riivitud juustuga. Vala vormi ka munasegu ning küpseta ahjus 220 kraadi juures 20–25 min. Serveeri kohe!