Foto: PantherMedia/Scanpix
Toiduuudised
21. juuni 2018, 14:09

NÄDALASOOVITUS: 7 grillimissoovitust jaanipäevaks!

 Jaanipäev läheneb! Siin on sulle 7 grillimissoovitust:

* Enne grillima asumist hoia liha veidi aega soojas, vältimaks kiiret temperatuuri muutumist.

* Grillima pandud liha ei tohi olla liiga märg, sest muidu hakkab see pruunistumise ajal hoopis hauduma.

* Grillimisel peavad söed olema saavutanud piisava kuumuse. Grilli hõõguvate, mitte põlevate süte kohal!

* Ära kasuta süütamise abilisena süütevedelikku. Asenda see näiteks toiduõliga, millega ideaalselt «tuld käivitada».

* Kõik pikemat küpsetust vajavad tooted grilli äärtes, kiiresti valmivad ja õhukesed keskel.

* Hoia liha grillimise ajal sütel silm peal, et need leegiga põlema ei hakkaks.

* Ära keera liha kunagi kahvli ega muude terariistadega. Nii võid liha lõhkuda, mille tõttu väljuvad lihast mahlad.