Tervislik valik jaanipäevaks!Foto: Foto: Laura Strandberg
19. juuni 2018, 19:10
RETSEPT | Jaanipäevaks krõbedad kanaampsud
Mõnus pestoga maitsestatud kana on hea vaheldus klassikalisele grilllihale. Serveeri seda koos salatiga ning saad kerge eine, peale mida jaksad ka üle jaanilõkke hüpata.
Vaja läheb:
400 g kanakintsuliha
oliiviõli praadimiseks
sool
must pipar
1 tk värskelt pressitud sidruni mahla ja riivitud koort
1,5dl oliiviõli
1tk küüslauguküünt
1 peotäis basiilikut
30g kõva juustu
30g piiniaseemneid
peterselli
soola
musta pipart
Tee nii:
1. Kõigepealt valmista pesto. Selleks riivi sidrunilt koor ja pigista kaussi mahl. Lisa oliiviõli ja purustatud küüslauk. Pane kaussi ka teised pesto koostisained ja purusta kõik saumikseriga ühtlaseks. Maitsesta soola ja pipraga.
2. Tükelda kanakintsuliha ja maitsesta soola-pipraga. Lükka kanatükid grillitikkude otsa ja pruunista neid kuumas oliiviõlis mõlemalt poolt 1,5 minutit. Serveeri koos pestoga!