Toiduuudised

RETSEPT | Kana oma aia umbrohuga 

Laura Strandberg, 7. aprill 2019, 12:42
Kana oma aia umbrohugaFoto: Laura Strandberg
See toit saab õige maitse just sulle käepärase värske umbrohuga! Peale selle, et roog mekib oivaliselt, on see ka odav ja vitamiinidest pungil. Valmistamiseks kulub 30 minutit, millele lisandub maitsestumise aeg ning jagub neljale.

4 kanakintsufileed

Marinaad:
3 küüslauguküünt
punt võilillelehti, karulauku või muud meelepärast
0,5 dl oliiviõli
jahvatatud meresoola

1. Marinaadi tegemiseks surista puhastatud küüslaugud, võilillelehed ja oliiviõli saumikseriga mõnusaks pastaks ning maitsesta soolaga.            

2. Määri kanakintsud mõlemalt poolt korralikult pastaga kokku ja aseta tunnikeseks külma maitsestuma. Osa umbrohupestost jäta ka serveerimiseks.     

3. Prae kanafileed mõlemalt poolt kuumas oliiviõlis küpseks ja serveeri salatiga!

Samal teemal

12. mai 2019, 18:46
TERVIS | Õrn nurmenukk teeb nahaga imet
18. aprill 2019, 12:37
Heidi Hanso: „Kuidas ma lõpuks kana tapsin ja miks ma selle üle uhkust tunnen?“
10. aprill 2019, 14:12
RETSEPT | Kana-peekoni-pasta päikesekuivatatud tomatitega
10. aprill 2019, 05:30
Kasuta öötunde targasti – 7 ilunippi uneajaks!