Toiduuudised

RETSEPT | Kana oma aia umbrohuga 

Laura Strandberg, 7. aprill 2019 12:42
Kana oma aia umbrohugaFoto: Laura Strandberg
See toit saab õige maitse just sulle käepärase värske umbrohuga! Peale selle, et roog mekib oivaliselt, on see ka odav ja vitamiinidest pungil. Valmistamiseks kulub 30 minutit, millele lisandub maitsestumise aeg ning jagub neljale.

4 kanakintsufileed

Marinaad:
3 küüslauguküünt
punt võilillelehti, karulauku või muud meelepärast
0,5 dl oliiviõli
jahvatatud meresoola

1. Marinaadi tegemiseks surista puhastatud küüslaugud, võilillelehed ja oliiviõli saumikseriga mõnusaks pastaks ning maitsesta soolaga.            

2. Määri kanakintsud mõlemalt poolt korralikult pastaga kokku ja aseta tunnikeseks külma maitsestuma. Osa umbrohupestost jäta ka serveerimiseks.     

3. Prae kanafileed mõlemalt poolt kuumas oliiviõlis küpseks ja serveeri salatiga!

Samal teemal

14.02.2021
Eksootiline toataim: mida vajavad kasvamiseks draakonipuu, tõlvpuu ja tääkliilia?
04.10.2020
Koduõhk puhtaks! Need toalilled niisutavad õhku ja võitlevad haigustekitajatega
23.03.2020
Tervistava karulaugu aeg on käes! Kas tead, miks see taim nii popp on?
12.05.2019
TERVIS | Õrn nurmenukk teeb nahaga imet