sink juustu peal ja juust singi all, avestades struktuuri ja maitset. Juust tugevama maitsega peaks jääma võileiva keskele, samuti oma tugevama stuktuuri pärast. Sink peal tasakaalustab allolevat juustu väga kenasti. Kui teete vastupidi, on nii maitsed kui struktuur ebamugavad.
Mis vahet sel on? Maitse muutub kuidagi? Juust peal- hoiab muud vidinad selle all paigas. Sama totter nagu sandaalidega on keelatud sokke kanda. Igaühe oma valik, nagu mugavam on. Ma ei hakka teiste inimeste reeglite järgi elama, vaid ikke nii nagu mulle parem või mugavam on.
Oh seda "ajakirjanike" väljendusoskust! Huvitav,mis teil kõik veel igavikuline ei ole? Kas ka see,kummalt poolt kummale poole oma tagumist palet pühkida? Sõnavara on teil napp ja kitsukene!
Tavaliselt söön üht leivakatet korraga: kas sink või juust. Rukkileivaga, saiaga väga harva. Võid (või määrdejuustu) panen ikka ka leiva peale, sellega ei koonerda. Parim on suitsusaunas suitsutatud sink.
Singileivale kurgi viilud peale ja juustusepikule tomativiilud , võid pole vaja, määrige avokaadot või asemel ja rohelist pange ka. Külm läbikasvanud seapraad on parem,need singid pole enam maitsvad ja keemiaga suitsetatud.Turult talunikult saab veel head sinki.
KOMMENTAARID (26)