Valmista kanatiibadest maitsev snäkk!Foto: Foto: Laura Strandberg
10. mai 2018, 22:06
LAUPÄEVASEKS EUROVISIOONIKS: Kleepuvad kanatiivad!
Eurovisiooni vaatamise juurde tahaks ju ikka midagi näksida. Jagame sulle mõnusat retsepti, mis sobib sellesse õhtusse ideaalselt! Retseptist jagub neljasele seltskonnale. Arvesta kanatiibade valmistamisel maisestumiseks 2 tundi ja küpsetamiseks 35 minutit.
Vaja läheb:
2 küüslauguküünt
800 g kanatiibu
0,75 dl küpsetamiseks mõeldud oliiviõli
Poole sidruni mahla
Veidi tšillihelbeid
Jahvatatud meresoola
Marinaadi jaoks:
1,5 dl magushaput tšillikastet
2,5 sl mett
3 sl sojakastet
Tee nii:
1. Purusta küüslauk või haki peeneks. Sega kanatiivad oliiviõli, sidrunimahla, tšillihelveste, purustatud küüslaugu ja soolaga ning lase vähemalt kaks tundi seista.
2. Küpseta kanatiibu 200kraadises ahjus 15 minutit.
3. Sega kokku kõik marinaadi koostisosad ning kalla marinaad kanatiibadele.
Küpseta kanatiibu veel 20 minutit 200-220 kraadi juures, kuni need on kuldsed.
Valmista kanatiibadest maitsev snäkk! Foto: Foto: Laura Strandberg