Toiduuudised

RETSEPT | Minipitsad šampinjonide ja brokoliga 

Laura Strandberg, 31. jaanuar 2019 12:00
Maitsev ja tervislik- proovi järele!Foto: Foto: Laura Strandberg
Minipitsad on tervislikum alternatiiv tavalisele paksupõhjalisele pitsale. Kindlasti maitseb see ka lastele!

Vaja läheb:
1 väike brokoli
2 küüslauguküünt
praadimiseks mõeldud oliiviõli
150 g šampinjone
150 g kanakintsuliha
12 maisigaletti
250 g pastakastet, näiteks Napoletana
2 tomatit
150 g riivjuustu
punet

Tee nii:
1. Tükelda brokoli õisikuteks ning puhasta ja haki peenelt küüslauk. Kuumuta neid veidi kuumas oliiviõlis ja lisa pannile ka viilutatud šampinjonid ja tükeldatud kana. Pruunista, kuni kana on peaaegu küps.
2. Laota pastakaste galettidele ja pane igale galetile 1 õhuke tomativiil. Raputa peale ka pool riivjuustust.
3. Jaga kana-brokoli-šampinjonisegu galettidele ja raputa peale ülejäänud riivjuust.
4. Küpseta 200kraadises ahjus, kuni juust on kuldne. Serveeri kohe!

Hea teada!

Proovi maisigalettide asemel ka riisi- või tatragalette.

Samal teemal

16.11.2020
Parim viis, kuidas võita riidekapis kodusõda segadusega!
01.02.2019
Lugemissoovitused: Eesti klassikast suurte elulugudeni
31.01.2019
Kirjanik Jesper Parve: rõivastega jändamine ei kahanda mehelikkust!
30.01.2019
BLOGI | Kodused falafelid ehk kikerhernepallid