Uudised
Elu
Sport
Naine
Tervis
Rahatarkus
Loodus
Ajalugu
Toidutare
Kodu
Ristsõna
Laps
Uudiskiri
Vihja
Sisene
Nädalamenüü
Argiroad
Samm-sammult
Evelin Ilvese kokakool
Karmo Tüüri supipöial
Videod
Retseptid
Kliendilehed
Toiduuudised
KOKAD ANNAVAD NÕU: mida teha järelejäänud pekirasvaga?
(4)
LISA KOMMENTAAR
Saada
Nõustun
Õhtuleht Kirjastuse kommenteerimistingimustega
KOMMENTAARID
(4)
värskemad
parimad
vanimad
Riisikas
23. aprill 2018, 21:04
Küll me oleme alles lollid, peekoni rasva kasutamise kohta peame nõu küsima tippkokkadelt!!!!
Oehhh!
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
0
7
praen selles oma mune või kartuleid
23. aprill 2018, 19:15
No munadest saan aru, aga mis on oma kartul?
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
1
11
23. aprill 2018, 19:30
Mõnel on kardulad, ehk?
Teata ebasobivast kommentaarist
0
6
.
23. aprill 2018, 20:23
Mõnel on omad munad,
mõnel selle asemel hoopis kartulid,
aga mõnel lausa kaalikad....
Teata ebasobivast kommentaarist
0
7
Logo
TOIMETAJA
[email protected]
REKLAAM JA KUULUTUSED
[email protected]
facebook
youtube
instagram
rss
KOMMENTAARID (4)