Toiduuudised

Kevadine trenditoit: kuidas keeta tervislikku ja maitsvat putru  

Kersti Eero, 14. aprill 2018 00:01
VITSUTA VÕI KOLM KORDA PÄEVAS: Põnevaid pudrumaterjale ja -retsepte igatahes jagub.
„Puder pole ainult moosi- või võisilmaga kiire hommikusöök, vaid sobib suurepäraselt ka lõuna- ja õhtueineks,“ kinnitab toidublogija ja kümne kokaraamatu autor Mari-Liis Ilover.  

„Lihtne puder on nagu tühi lõuend, millele saab järjest uusi maitseid maalida,“ ütleb Mari-Liis. Lusikatäiehaaval täidab ta lõuendit ka oma äsja ilmunud raamatus „Puder. Trendikad ja tervislikud kausitäied igaks toidukorraks”.

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

02.11.2018
Sügisel vitsuta putru: Eestlane sööb putru poole vähem kui peaks
17.04.2018
Kuidas põikpäine teismeline putru sööma meelitada?
08.04.2018
4 nõuannet, kuidas põikpäisele lapsele puder meelepäraseks muuta
26.11.2016
Puder: tervislik päeva algus