Maitsev ja tervislik vaht, mida valmistada nädalavahetuseks!Foto: Foto: jazzinokitchen.blogspot.com.ee
8. aprill 2018, 10:00
Oi-oi, kui maitsev! Tee ise tuunikala-kapparivaht!
Tuunikala-kapparivaht on kiire ja lihtne valmis segada ning sobib serveerida igal ajal: hommikusöögist-brunch'ist piduliku õhtusöögini. Pildile sai määre värske hapupiima-seemnekaraskiga.
Vaja läheb:
1 konserv tuunikala soolvees
150 g maitsestamata toorjuustu
1 sl kappareid
soola
pipart
Tee nii:
1. Nõruta tuunikala ning sega toorjuustuga ühtlaseks.
2. Lisa juurde kapparid ning maitsesta soola-pipraga. Enne serveerimist lase külmkapis veidi maitsestuda. Sobib imeliselt nii värske karaski, musta leiva kui ka röstitud saiaga.
Vaata retsepti ka siit: https://jazzinokitchen.blogspot.com.ee/2018/03/tuunikala-kapparivaht.html