Tähista pühasid eriti uhkelt!Foto: Foto: Laura Strandberg
Toiduuudised
21. aprill 2019, 08:41

RETSEPTID | Kiirelt valmivad pühadelaua suupisted!

Mida siis lihavõtte puhul lauale panna? Tuleme sulle appi ja jagame vahvat retsepti, mis ei võta palju aega ja maitseb imeliselt!

Munad vürtsika täidisega

Sul on vaja:
3 muna
1,5 sl vahukoort
1,5 sl majoneesi
0,5 tl paprikapulbrit
0,5 tl Cayenne’i pipart
0,5 tl karrit
0,5 tl jahvatatud meresoola
1 tl sidrunimahla
kaunistamiseks lõhetükikesi, kalamarja, paprikat või hakitud punast sibulat

Tee nii:

1. Keeda mune 8 minutit.
2. Poolita need ja eemalda munakollased.
3. Vahusta tassis või väiksemas kausis koor.
4. Suru munarebud läbi sõela ning sega koore ja majoneesiga.
5. Maitsesta munamass maitseainete ja väikse sortsu sidrunimahlaga ning tõsta munapoolikutesse.

Munad pasteeditäidisega

Sul on vaja:
3 muna
3 sl head pasteeti
1,5 sl toasooja toorjuustu
1,5 sl majoneesi
0,5 tl jahvatatud meresoola
kaunistamiseks maitserohelist ja punast sibulat

Munad kalamarjatäidisega

Sul on vaja:
3 muna
1,5 sl kala- või valgumarja
1,5 sl majoneesi
1 sl hapukoort
veidi peenelt hakitud tilli
0,5 tl jahvatatud soola
kaunistamiseks kala- või valgumarja ja maitserohelist

Tee nii:

1. Keeda mune 8 minutit.
2. Poolita need ja eemalda munakollased.
3. Sega munakollastega kõik katteained ning tõsta munapoolikutesse.

Hea teada!
Tõsta täidis keedetud munavalgetesse kahe kuuma vette kastetud teelusikaga või pigista tordipritsiga.