Tõeliselt maitsev roog! Foto: Laura Strandberg
Toiduuudised
11. jaanuar 2019, 13:28

RETSEPT | Valmista õhtuks tatraroog oliivide ja päikesekuivatatud tomatitega!

Kevadiselt roheline roog on tervislik, maitsev ja soodne. Selle valmistamiseks kulub vaid 20 minutit - nii saad selle peale tööd kiirelt valmis teha!

Vaja läheb:
Jupp porrut
100 g päikesekuivatatud tomateid
150 kirsstomateid
oliiviõli
450g keedetud tatart
meelepärast rohelist salatit
pool tassi rohelisi oliive
paar vart rohelist sibulat

Tee nii:
1.     Haki või viiluta peenelt porrulauk, haki päikesekuivatatud tomatid ja poolita kirsstomatid. Kuumuta neid veidi oliiviõlis. Sega sisse ka tatar.
2.     Laota meelepärane roheline salat vaagnale. Tõsta salatile tatar ja poolitatud oliivid ning puista kõik üle hakitud rohelise sibulaga. Serveeri rooga kohe!

Hea teada! Tatraroog maitseb hästi koos hapukoorega. Kui soovid toekamat einet, lisa tatrale ka peekonit!