Toiduuudised

VIDEO | Täidisega tainapätsikesed: Eestis on tuntuimad pelmeenid

Kersti Eero, 17. märts 2018, 00:01

5 KOMMENTAARI

l
Luoma/ 17. märts 2018, 15:43
Meie poe hinkalid on hinkalilaadsed häbiplekid.
e
ettepanek/ 17. märts 2018, 12:35
julgematele tootjatele - pelmeenide pakendile panna täidise-taina suhteprotsent (ps. õhutäidis ei ole täidis)
t
Tiit/ 17. märts 2018, 15:49
Parem ära taha teada mis meie pelmeenidel täidiseks on.
tuletab meelse kuidas juut tegi ööbikukeele vorsti, reklaamis, et vahekord on 1:1. Tegelikult oli üks hobune, üks ööbikukeel.
t
Tiit/ 17. märts 2018, 10:58
Ise olen olnud Siberis ja Kaug- Idas, vot seal on pelmeenid. Meie poes müüdavad pelmeenitaolised asjad ei ole vorreldavadki. Seal oli igasuguse täidisega. Liha, kala, seened, väga maitsvad olid, mitte imelikud plönnid nagu siin müüdavad.
h
Hiiumaa mees/ 17. märts 2018, 07:49
Kui oled ikka häid koduseid pelmeene söönud, ei taha neid poest ostetud tundmatu sisuga plönne enam suu sissegi võtta. Kõige paremaid olen söönud täditütre juures. Tema õppis pelmeenitegemise kunsti oma tatarlasest mehelt. Kui üldse poepelmeene ostan, siis igal juhul mitte kanalihamassiga tehtuid.