Toiduuudised

Toiduainetööstuse tootearendus peab üha enam silmas tervist

Silja Paavle, 7. märts 2018, 11:16

3 KOMMENTAARI

m
mai/ 8. märts 2018, 10:57
ei paista küll sedamoodi, kõik tooted üle suitsetatud ja keemiat täis
M
))/ 8. märts 2018, 07:17
Müügil peaks olema rukkileib, milllele ei ole lisatud suhkrut. Kunagi tegime kodus leiba, suhkrut ei pandud sinna kunagi, aga leib oli hea. Selline leib ei peaks olema mingite salaviguritega tehtud kalliks ja imepäraseks.
Lihtne korralikult hapendatud taignast tehtud leib.Sildil - et ei ole lisatud suhkrut. Kindlasti ei ole suurtel kogustel turgu, kui olemas peaks see olema väiksemate pätsidena. Praegu on väga head leivad, mis on maiustuste
asemel, magusad, söö ja söö, isu ära ei lähe.
j
Ja-jah/ 7. märts 2018, 11:26
Tervisele on kõige kasulikum aktsiisimaks ja mida kõrgem see on,seda tervemad riigialamad on!