Toiduuudised

Eestipärane hapukapsasupp! Miks mitte pidupäevaks! 

Laura Strandberg, 24. veebruar 2019, 08:13
Retsept, mis sobib hästi ka vabariigi aastapäeva piduroaks!Foto: Laura Strandberg
Külmal ajal maitseb see tummine vanakooli supp eriti hästi! Kindlasti on selle supi eest tänulik nii mõnigi külaline, kes otse paraadilt söögilauda jõuab.

500 g hapukapsaid
200 g sea ribiliha
1 dl odrakruupe
8 dl vett
1 sibul
soola ja suhkrut
serveerimiseks hapukoort

Tee nii:

1. Pese hapukapsad ja suru neist vesi välja.
2. Pane poti põhja liha, selle peale hapukapsad ja kruubid.
3. Vala peale külm vesi ja kuumuta supp keema, maitsesta soola ja suhkruga. Keeda tasasel tulel, kuni kapsas ja kruubid on pehmed, poole keetmise ajal lisa ka üks terve, koorega sibul.
4. Serveeri hapukoorega!

Hea teada!
Enne serveerimist võid liha kontide küljest eemaldada!

Samal teemal

2. märts 2019, 00:01
Vastlapäev: pärast pikka liugu lööb naha soojaks kuum supp
24. veebruar 2019, 10:01
Välismaalased lipuheiskamisel: „Laulmine jättis küll võimsa mulje.“
24. veebruar 2019, 07:00
PLAYLIST | Eesti-teemaline muusikaline rännak
23. veebruar 2019, 12:25
Vabariigi aastapäeva tähistamiseks säti kodu pidurüüsse!