Toiduuudised

Kahekordne kokkuhoid: Ahjuroad säästavad nii elektrit kui ka aega  (1)

Kersti Eero, 17. veebruar 2018 00:01
PANEB SUU VETT JOOKSMA: Talvine tõhus kõhutäis puuküttega ahjust. Foto: Tiina Kõrtsini

„Ahju kütan ju iga päev ja miks seda sooja siis raisku lasta. Kunagi tegin kõik toidud ahjus,“ ütleb pereema ja toidublogija Pille Väljataga. Pealegi saab seal teha väga erinevaid roogi – pastavormist süldini ja maksapasteedist püreesupini. 

 „Mina kütan ahju hommikuti ja siis peab ka valmis olema plaan, mida õhtuks süüa teha ning see kraam peab ka kõik juba kodus olemas olema,“ tõdeb pereema ja toidublogija Pille Väljataga, et sestap polegi vahel miskit potti panna. Kui ta kümmekond aastat tagasi pärast kolimist pea saja-aastase ahju omanikuks sai, tegi ta süüa praktiliselt ainult ahjus, aga nüüd läheb vahel käiku ka elektripliit. 

Edasi lugemiseks: