Toiduuudised

Aasia köök: kergelt vürtsikate roogadega sobib kerge laagriõlu

Kersti Eero, 17. veebruar 2018, 00:01

10 KOMMENTAARI

m
Mati/ 18. veebruar 2018, 00:41
Kas pioneerilaagri õlu sobib?
j
jah/ 17. veebruar 2018, 16:05
Õndsus on juua toidukõrvale
Orikat või Premiumit vaid 5.- EUR eest.
l
loomaarst/ 17. veebruar 2018, 11:47
mis aasia,meil ei osata aasiapärast teha,isegi loomaliha ei osata ,miggi tallanahk aina
m
Mädanik/ 17. veebruar 2018, 16:25
Odavalt tehtud toit vaesele eestlasele käib küll.Peaasi et odav oleks.
j
Jah jah/ 17. veebruar 2018, 10:03
ja pärast käia odavas pordumajas. Missugune normaalne inimene üldse sõidab Bangkokki?
j
jah'le/ 17. veebruar 2018, 13:43
Rumal oled. Bangkokki külastab aastas 25 miljonit inimest (maailmas II kohal). Ja pordumajas ei oleks sinusugusel rotil seal midagi teha. Need on kümneid kordi kallimad kui su Kopli li.bud!
j
Jah/ 17. veebruar 2018, 10:02
laagriõlut on kahesugust pioneerlaagriõlu ja vangilaagriõlu.
s
17. veebruar 2018, 14:39
Sinu nõmedus on tõesti kadestamast väärt ...
l
Lager sobib tõesti vürtsisega/ 17. veebruar 2018, 09:32
Mis on mõnusamat, kui hängida tundide kaupa mööda Bangkoki tänavaid, suhelda naeratavate kohalikega (ja välismaalastega), süüa iga veidi aja tagant eriti tšillist tänavatoitu ja rüübata kuuma peletuseks pidevalt parimat lagerit - Changi! Õndsus.
a
ain/ 17. veebruar 2018, 08:49
miks peab olema toidul alkoholi maitse?,siis imestate et kuidas tulevad joodikud???