"Üldjuhul võiks kergelt vürtsikate roogade kõrval eelistada õlut," ütleb restorani Leib sommeljee Els-Maria Uibo.Foto: Robin Roots
Kersti Eero 17. veebruar 2018 00:01
„Tänavatoidukohtades oli kõige levinum jook kerge laagriõlu,“ mäletab oma pikemalt Hiina reisilt sommeljee Els-Maria Uibo. Kuna vürtsikas toit võib alkoholi maitse joogis teravamaks muuta, ongi kerge laagriõlu vast Aasia köögiga kõige turvalisem variant. Samas sobivad ka mitmed veinid, aga koera aasta algust võiks tähistada siidri või sakega. 

„Tänavatoidukohtades oli kõige levinum jook kerge laagriõlu,“ mäletab oma pikemalt Hiina reisilt sommeljee Els-Maria Uibo. Kuna vürtsikas toit võib alkoholi maitse joogis teravamaks muuta, ongi kerge laagriõlu vast Aasia köögiga kõige turvalisem variant. Samas sobivad ka mitmed veinid, aga koera aasta algust võiks tähistada siidri või sakega. 

„Aasia toidus on palju maitseid, aga kui mõelda, et sealne köök on tihtipeale vürtsikas, siis võiks hästi sobida kergemat sorti laagriõlled. Nendega on hea tuld kustutada,“ ütleb restorani Leib sommeljee Els-Maria Uibo.

Edasi lugemiseks vali endale sobiv plaan:
Üks artikkel
3,99
Ühe artikli lugemisõigus
Digipakett
1,00/kuu
11 erinevat digiväljaannetÜle 2000 artikli kuusJagamisõigus 4 sõbragaVõida iPhone 12 nutitelefon