Uudised
Elu
Sport
Naine
Tervis
Rahatarkus
Loodus
Ajalugu
Toidutare
Kodu
Ristsõna
Laps
Müstika
Uudiskiri
Vihja
Sisene
Nädalamenüü
Argiroad
Samm-sammult
Evelin Ilvese kokakool
Karmo Tüüri supipöial
Videod
Retseptid
Kliendilehed
Toiduuudised
Hiina uus aasta: kindasti pannakse lauale pelmeenid ja kala
(2)
LISA KOMMENTAAR
Saada
Nõustun
Õhtuleht Kirjastuse kommenteerimistingimustega
KOMMENTAARID
(2)
värskemad
parimad
vanimad
Jah
11. veebruar 2018, 22:05
pannakse sibul ja kala, et siis seisaks kui tala. Seda teame omastki käest, pole vaja selleks Hiina minna.
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
1
0
Jah
10. veebruar 2018, 20:12
hiinlased söövad pulkadega sellepärast, et nendega saab toidu jälle elusalt kätte, kui see tahab ära joosta.
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
0
2
Logo
TOIMETAJA
[email protected]
REKLAAM JA KUULUTUSED
[email protected]
facebook
youtube
instagram
rss
KOMMENTAARID (2)