Toiduuudised

Mis vahe on toorpiimal ja maapiimal?

Toimetas Silja Paavle, 1. veebruar 2018, 10:58

9 KOMMENTAARI

p
Praegust piima/ 1. veebruar 2018, 22:58
mis poest toodud kutsume peipsi veeks (endise lüpsja L.Peipsi järgi) kuna sel pole maitset ega värvi, rääkimata rasvasisaldusest!
t
Tiit/ 1. veebruar 2018, 14:59
Mina ei tea mida nemad tänapäeval piimaga teevad aga korralik see jook ei ole . Nouka ajal kasutati ka pastöriseerimist ja ikka läks piim hapuks. Nuud, kui piim seisab kaua muutub mingiks ebamääraseks kibedaks lögaks. Maalt toodud korralik töötlemata piim läheb korralikuks hapupiimaks.
suvel palavaga pole paremat kui keedetud värske kartul, heeringas ja korvale kruusitäis korralikku hapupiima.
q
Qwert/ 1. veebruar 2018, 14:39
Vabandage, aga, kas sellise jutuga on 20 aastat piimaeksperdina tegutsenud proua? Äsja lüpstud lehmapiima nimetatakse rõõskpiimaks, mille rasvaprotsent on üle 4. See, mis poes müüakse on juba töödeldud piim, sest paljudel tänapäeva noortel läheb põhi alt ära kui kasvõi klaasi rõõskpiima peaksid jooma. Poepiim ei mõju nii, kui just päris haige ei ole.
h
Huvitav/ 1. veebruar 2018, 13:42
Miks on see artikkel rubriigis NAISED.Aga mitte nt.TERVIS.
k
Kommertstekst/ 1. veebruar 2018, 12:51
"
1. veebruar 2018, 12:45
"Toorpiim" pole mingi toorpiim vaid valmis toiduaine.
p
Peeter/ 1. veebruar 2018, 12:19
Kui inimesed on joonud aastatuhandeid töötlemata maapiima, siis mis on meiega viimaste aastakümnete jooksul juhtunud, et iga bakterit kartma peame?
a
aaa/ 1. veebruar 2018, 11:21
e
enne/ 1. veebruar 2018, 12:44
homogeniseerimist on ikka normaliseerimine, st. kindla rasvaprotsendi saavutamine.