Toiduuudised

TULEVIKUTOIT: saage tuttavaks, ritsikajahu!

Toimetas Greete Kõrvits, 17. jaanuar 2018, 22:02

8 KOMMENTAARI

a
18. jaanuar 2018, 21:10
aga vat ei hakka seda s tta sööma,promoge palju tahate.
H
???/ 18. jaanuar 2018, 15:04
Huvitav, kuidas sellise menüü vajalikkuses musulmane ning juute veenda suudetakse? Sest nii hallall kui ka košherr on eriliselt range menüüga. riliselt valiva. Juba religiooniski kirjas. Või on tegu vaid rumalate valgete tulevikumenüüga? Et religioosset menüüd järgijad pistavad oma talle- n ning lambaliha nii nagu muistegi? Meie ragistame oma suures teadlikkuses aga kuivatatud ritsikaid.
t
Teretulemast/ 18. jaanuar 2018, 12:28
Söön parema meelega ritsikajahu kui laibaliha mis lihalettidelt vastu vaatab... jälk
K
???/ 18. jaanuar 2018, 15:06
Kas tõugu- või ritsikalaip maitseb sulle siis paremini? Ega sa ometi neid elusast peast süüa kavatse?
m
Mulle / 18. jaanuar 2018, 05:27
on tähtis, et jahupaki peal oleks kirjas adekvaatne koostis. Ma ei ole nõus ritsikaid sööma, olen niinimetatud vanaaegne inimene.
i
iroonia/ 18. jaanuar 2018, 05:00
Lasnagorski tarakanid on veel tuleviku inimesele avastamata supertoit. Pugige aga.
l
Lugeja/ 17. jaanuar 2018, 22:23
Ehk tasuks enne teha jahusid "kõlblik kuni" ületanud tavatoiduainetest, mida siiani tonnide kaupa utiliseeritakse.
h
he jah/ 18. jaanuar 2018, 13:11
samal ajal kui tonnides minema visatakse uurida mingit ritsikajahu